2018 Opel Grandland X Fiyatı Ve Teknik Özellikleri

    2018 Opel Grandland X Fiyatı Ve Teknik Özellikleri

      Alman üretici firması tarafından tasarlanan 2018 Opel Grandland X serisi birçok özellikleri sayesinde beğeni toplamaya hazırlanmaktadır. Bu sayede satışa sunulması ile birlikte yoğun olarak talep göreceği tahmin edilen 2018 Opel Grandland X serisi hakkında firma tarafından açıklamalar yapılmış ve Opel modelinin yepyeni modeli olan 2018 Opel Grandland X serisinin taşıdığı muhteşem özellikleri sayesinde her yaştan kullanıcılara hitap edeceği belirtilmiştir.

      2018 Opel Grandland X Serisi Özellikleri İse Şu Şekildedir;

      • 2018 Opel Grandland X serisi uzunluğu 4477 mm olacaktır.
      • Genişliği ise, 1844 mm çapında olacaktır.
      • Yüksekliği ise, 1636 mm çapında olacaktır.
      • Aks aralığı ise, 2675 mm dolayında olacaktır.
      • Bagaj potansiyelinde de muhteşem yeniliklere imza atılarak, 2018 Opel Grandland X serisi bagaj potansiyeli 514 litre olarak genişletilmiştir.
      • Ayrıca katlamalı koltuklar sayesinde yolculara konforlu bir seyahat süreci sunan 2018 Opel Grandland X serisinde bu sayede, bagaj potansiyelinde 1652 litreye çıkarılması sağlanmıştır.
      • Bir önceki modellerine oranla daha kaliteli led far özelliği de geliştirilen 2018 Opel Grandland x serisinda geniş ön ızgara alanına da yer verilerek daha sportif bir görünüme sahip olması sağlanmıştır.
      • 2018 Opel Grandland X serisinde geliştirilen muhteşem özelliklerden biri de, sürücü modları sayesinde yol şartlarına göre, maksimum düzeyde yol tutuşu sağlayabilmesidir. Bu sayede kullanıcılarına maksimum düzeyde güven sunan 2018 Opel Grandland X serisi, ayrıca önden çekşişli özelliği sayesinde de, düz elektronik şeklinde tasarlanmış olan özelliği sayesinde yol şartlarına göre, doğrudan tekerleklere aktarabilmektedir.
      • Yaya algılama ve otomatik frenleme sistemine de sahip olan 2018 Opel Grandland X serisi, otomatik park sistemine de sahip olmakta ve ayrıca 360 derece görüntü sistemine de sahip olmaktadır.
      • Adaptif hız sabitleyicisine de sahip olan 2018 Opel Grandland X serisi bir önceki modellerinden farklı olarak AGR  belgeli konforlu koltuklara, ısıtmalı direksiyon simidi özelliğine, özel olarak ısıtma sistemine sahip olan ön ve arka koltuklara, yalnızca tek bir ayak hareketi sayesinde açılabilen bagaj kaput sistemine ve AFL led farlara dayalı olan sürüş özelliğine sahiptir.

      2018 Opel Grandland X Serisi Fiyatı

      2018 Opel Grandland X serisi özellikleri hakkında üretici firma tarafından detaylı olarak bilgiler sunulmakla birlikte, fiyat tarifesi hakkında henüz firma tarafından bir açıklama yapılmamıştır. Ancak, üretici firma tarafından tahminen 2018 yılı başlarına doğru 2018 Opel Grandland X serisi fiyat tarifesi hakkında da bilgiler sunulması beklenmektedir.

      Satışa sunulması merakla beklenen 2018 Opel Grandland X serisi, ülkemizde de 2018 tarihi öncesinde satışa sunulması tahmin edilmektedir. Satışa sunulması ile birlikte yoğun ilgi alacağı öngörülen 2018 Opel Grandland X serisi hakkında gelişmeleri takip etmekteyiz. Opel serisinin yepyeni modeli olan 2018 Opel Grandland X serisi hakkında üretici firma yetkilileri tarafından ileriki süreçlerde yeni açıklamalar da yapılabilmesi söz konusu olabileceğini de belirtmekte fayda görmekteyiz.

       

      Kaynak

      ZİYARETÇİ YORUMLARI

      Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

      BİR YORUM YAZ
      Don`t copy text!